Home » Tutustu mallistoon

Tälle oman mallistomme Saana mökille oivallinen paikka lähellä monia liikuntamahdollisuuksia on esimerkiksi Pytkynharjussa Vintturikujalla. Mahdollisuus lunastaa tontti itselleen.

Loma-asunnon hinta avaimet käteen pakettina vuokratontilla on 159 900 €. Sisältää vesi ja sähköverkkoon liittämisen, mutta liittymät ostajan omiin nimiin.

Mökissä on kaksi makuuhuonetta, tilava oleskelu- ja keittiötila, kodinhoitohuone, pesuhuone ja sauna. Kaksi wc:tä, toinen pesuhuoneessa, toinen erillinen wc eteisen vieressä. Autokatos varastotiloineen sisääntulon yhteydessä. Lisähinnasta varasto voidaan tehdä lämpimäksi. Oleskelutilasta ja kodinhoitohuoneesta käynti ulos terassille, joka etelään päin. Vilvoittelutilan terassi vahvistettu vaikka ulkoporeallasta varten. Ulkoporealtaalle voidaan rakennusvaiheessa jo huomioida varaus erillishinnasta.

Koko asunnossa varaava lattialämmitys, varaava takka sekä ilmalämpöpumppu jakamassa talvisin lämpöä ja kesällä viilentämässä asuintiloja.

Suunnitteluvaiheessa voit vaikuttaa vielä kohteen sisustusmateriaaleihin ja väreihin. Laatuluokan nosto erillisen hinnoittelun mukaan. Kuvista poiketen eteiseen tulee kuivauskaappi.

Näitä kohteita rakennamme keväällä kaksi ja toinen voi vielä olla Sinun!

Kysy lisää info@syoterp.fi tai 040 175 4008

Klikkaamalla kuvaa se aukeaa isompana

Voit ottaa yhteyttä myös omien suunnitelmien ja toiveiden pohjalta, niin lähdemme toteuttamaan niitä!